Arvokas tahtovoitto Helsingistä

Veikka oli tänään leikeissä. Kuva harjoituksista.

Josba haki lauantaina tärkeät divaripisteet pääkaupungista 7-6 (1-1,1-2, 4-3,1-0) jatkoaikavoitolla M-Teamia vastaan. Josban voitto perustui kolmannen erän huikeaan nousuun kolmen maalin tappioasemasta.

  • Löysä alku meiltä ja päästettiin kaveri pelaamaan semmoista kävelypeliä mitä he haluavat pelata. Päätöserän alivoimamaalista saatiin henki päälle, kapteeni Juho Väisänen summasi.

Ottelu oli kaksi erää numeroiden valossa tasainen, mutta M-Team oli koko ajan johdossa.

  • Alussa oltiin kaveria jäljessä, mutta vähitellen peli tasoittui. Toisessa erässä M-Team onnistui erikoistilanteista. Kolmannen erän alussa meillä oli pahoja takaiskuja, varakapteeni Aleksi Matikainen tunnusti.

M-Team johti ajassa 51,00 jo kolmella maalilla 3-6 ennen kuin Josban kiri pääsi vauhtiin. Ratkaiseva hetki oli Jesse Reijosen (1+0) ajassa 53,39 alivoimalla tekemä 4-6 kavennus. Josba onnistui 23 sekunnissa kaventamaan jo 5-6 ja pari minuuttia myöhemmin vielä ylivoimalla tasoittamaan 6-6.

Jatkoajalla Josba oli selvästi vahvempi ja onnistui luomaan useita maalipaikkoja. Ajassa 63,39 Lauri Piironen (2+0) lopulta päätti ottelun 7-6 numeroihin.

Josban maalissa Veikka Forsström pelasi ehkä kauden parhaan pelinsä ja torjui 16 kertaa. Josban valmennus ja kapteenisto kehuivat kilpaa Forsströmin peliä.

  • Veikka oli loistava ja hienoa oli myös se, että kaksi nuorta miestä Lauri Piironen ja Roope Tähkä (1+0) tekivät ensimmäiset maalinsa Divarissa, kapteeni Väisänen jakoi kiitoksia.
  • Veikka otti takatolpalta muutaman haamutorjunnan ja varmisti sen, että saimme nyt ensimmäisen voiton Divarissa Ruskeasuolta, valmennusjohto muistutti.

Josban muut maalintekijät olivat rankkarissa onnistunut Henrik Kinnunen (1+0), ylivoimalla pelin tasoittanut Veeti Naakka (1+0) ja Aleksi Matikainen (1+0).

Santtu Siponen (0+2), Aapo Hämäläinen (0+1), Tatu Havula (0+1), Otso Tornberg (0+1) ja Juho Väisänen (0+1) hankkivat syöttöpisteet.

Josba nousi kahdella pisteellä 30 pisteeseen ja jatkaa tasaista taistelua pudotuspeliviivalla. Huomenna vieraskiertue jatkuu SB Vantaata vastaan.