Arkkila: ”Luuttuaminen alkaa sujua”

Arkkila suojaa palloa ja vastustajilla riittää juoksemista perässä. Kuva: TK Fotografi.

Olli Arkkila alkaa kotiutua Josban rinkiin. Tulo Joensuuhun tapahtui vasta loppukesällä ja mies säntäsi melkein muuttokuormasta suoraan runkosarjaan.

  • Henkilökohtaisesti näkyy, ettei ole vielä kauheesti reenejä Josban nutussa. Aika hakemista vielä etenkin hyökkäyssuuntaan, Olli tunnustaa.

Sopeutumista on helpottanut jonkin verran se, että pelitapa ja identiteetti on Josbassa samaa tyylilajia kuin Indiansissa.

  •  Tämä on ollut lopulta aika helppo siirtymä. Etenkin omassa päässä on saman tyyppisiä tilanteita, niin sitä kautta oman tontin luuttuaminen on ollut aika kiitettävästi hallussa. Se onkin minun vahvuus.

Arkkila kiittelee, että vastaanotto on ollut mukava ja hän kokee päässeensä sisään jengiin.

  • Hyvä pöhinä on ollut hallilla ja se on näkynyt myös peleissä, kun on saatu ihan ok tuloksia raavittua.

Viime viikkoja ovat vaivanneet harmillisesti myös pienet vammat.

  • Nyt on ollut eka viikko, kun olen pystynyt olemaan joka tapahtumassa sataprosenttisessa kunnossa. Varmasti sekin auttaa oman pelin parantamista, mutta hyökkäyspäässä pitää saada kavereiden kanssa piirtoja vielä paremmin haltuun, Olli pohtii.

Niitä voi toteuttaa mielin määrin tulevana viikonloppuna, kun Josba pelaa kotona, sekä lauantaina että sunnuntaina. Vastaan ovat tulossa Pirkat ja Soittorasia. Lauantaina reikäpallo pyörähtää Raatekankaan Liikuntakeskuksella kello 18 ja sunnuntaina kotiluolassa Areenassa kello 17.