Alueellinen yhteistyö ja pelaajien kehittäminen.

Alueellinen yhteistyö ja pelaajien kehittäminen.

Josba Juniorit on jo pitkään tehnyt yhteistyötä Savo-Karjalan alueella. Josban junioreihin on hakeutunut alueen lahjakkaimmat A-C juniorit, joilla on halua harjoitella ahkerasti ja pelata SM-sarjoissa. Tällä hetkellä junnuissa on pelaajia mm. Kontiolahdesta, Outokummusta, Rääkkylästä, Tuupovaarasta, Juuasta, Polvijärveltä ja Ilomantsista. Try outit alkaa pelikauden päätyttyä maalis – toukokuussa, jolloin uusilla tulokkailla on mahdollisuus päästä mukaan.

Edustusjoukkueen (Salibandyliiga) mukana harjoittelee 3-8 kehitys haluista junioria.

Kaudelle 2012-2013 saimme miesten 2.div paikan Pyhäselän Urheilijoilta, jotta pystyisimme kehittämään lahjakkaita A-B junioreita miesten pelejä varten. Noin 30 junioria on päässyt pelaamaan 2.div pelejä. Lisäksi useita pelaajia pelaa rinnakkaisedustuksilla muissa alueemme miesten divisioona-joukkueissa.

Josba Juniorit auttaa mielellään alueen seuroja! Ota yhteyttä toimisto@josba.fi

Valmentajille on ollut tarjolla n.40 ilmaista koulutusta vuoden 2012-2013 aikana.

Maalivahdeille vinkkejä on käynyt jakamassa kaksinkertainen maalilmanmestari maalivahti Jani Naumanen.

Ensi kaudeksiksi 2013-2014 lisäämme A-B juniorijoukkueita, jotta lisäpeli mahdollisuuksia avautuisi entistä enemmän lahjakkaille A-C junioreille.

D2-G junioreille ei Josba Juniorit ole asettanut kilpailullisia tavoitteita. Uusia joukkueita perustetaan sitä mukaan kun harrastajamäärä kasvaa.