Akatemia näytti B-junioreille kaapin paikan

Kesäliiga jatkui torstai-iltana hyvin Josba-painotteisena, kun toisistaan mittaa ottivat Akatemia ja vanhemmat B-juniorit. Vaikka molemmat joukkueet pelasivat varamiehisinä oli peli yllättävän pirteätä ottaen huomioon vuoden ajan. Hegemonia-ottelun tulos oli lopulta hyvinkin selvä: Akatemia näytti itseään pari vuotta nuoremmille B-junioreille, että heillä on vielä kasvamista. Summerin soidessa lukemat olivat 9-2 Akatemian hyväksi.

Pelin alku oli melkoisen sekava, joskin nuoremmat tuntuivat aluksi olevan hieman niskan päällä. B-juniorit vastasivat myös ensimmäisestä maalista, jonka Akatemia kuitenkin nopeasti kuittasi. Akatemia siirtyi maalin johtoon vielä ennen ensimmäistä erä taukoa, ja lukemat repesivät jo toisen erän ensimmäisellä puolikkaalla Akatemian viimeistellessä kolmesti lyhyen ajan sisään. B-juniorit saivat vielä paikkansa vanhempien poikien tarjoamilla ylivoimilla, mutta kun ei maistunut niin sitten ei. Kolmas erä oli akatemialle oikeastaan vain numeroiden kaunistelua, joskin myös B-juniorit saivat lohtumaalin vielä pelin loppuun.

Vaikka myös Akatemian hyökkäyspeli tökki ajoittain pahastikin, oli heidän puolustuspelinsä sen verran vakuuttavaa, että se ei juuri tarjonnut nuoremmille paikkoja.Vahvan esityksen antoivat etenkin puolustajat Olli Rautiainen ja Juuso Ojanen. B-junioreista hyvän vaikutelman antoivat myös Lebaa edustavat puolustajat Eetu Kuittinen ja Jere Nupponen

B:n osalta Kesäliiga jatkuu jo ensi viikon torstaina (1.8.) Kontiolahden liikuntahallissa jolloin vastaan astelee kaksinkertainen Kesäliiga-mestari Cremasters. Peli alkaa 19.00.

Akatemia kohtaa seuraavassa pelissään juukalaisen Coach Teamin elokuun 14. päivä Rantakylän urheiluhallissa klo 20.15.