A-junnuille avausvoitto Uuraisilla

Kuvateksti: Santeri Niemeläinen teki Uuraisilla kaksi maalia.

Josban A-junnut taistelivat kapealla rosterilla mehukkaan avausvoiton 1.divisioonan välikarsinnassa Uuraisilla. Josba voitti lahtelaisen PHSB:n maalein 4-2 (2-0,0-1,2-1).

– Jännittävä peli joka olisi voinut kääntyä vastustajallekin. Sellainen tunnusteleva ja odottavainen avaus, päävalmentaja Jami Huhtala kertoi tuoreeltaan.

Josba Juniorit joutui välikarsintaan vain 12 kenttäpelaajan voimin, koska edustusjoukkueen a-ikäiset keskittyvät Divarin pudotuspeleihin tai parantelevat vammojaan. Myös B-junnujen turnauksessa on muutama pelaaja ja niinpä Huhtalan kokoonpanoon nostettiin jopa kolme c-ikäistäkin.

– Hyvä suoritus pieneltä porukalta. Ei ole näillä viisikoilla päästy harjoittelemaan. Bussissa lätkittiin kokoonpanot otteluun, Huhtala hymähti.

Josban maalintekijät olivat Santeri Niemeläinen (2+0), Joona Mononen (1+0) ja Jose Ruuskanen (1+0). Oskari Raassina (0+2) syötti kaksi maalia ja Simo Harinen (0+1) yhden. Veikka Forström pelasi Josban maalissa Huhtalan mielestä varmasti.

Voiton ansiosta Josba kohtaa illansuussa toisen otteluparin voittajan hämeenlinnalaisen Steelersin. Ottelun voittaja  jatkaa A-poikien 1. divisioonan loppusarjaan. Se pelataan viikon kuluttua Vantaalla.