M5D: MAALIKOOSTE LISÄTTY 25.2.!

Josban vitosen joukkueessa on käynyt jo kymmeniä pelimiehiä, joista nuorimmat C2 ikäluokasta ja vanhimmat, juuri parhaassa iässä olevia 🙂 Tällä kertaa mukana oli B ikäisistä ylöspäin, parhaassa iässsä oleviin. Rosteri tosin olisi saanut olla leveämpi, kun ensimmäisen pelin jälkeen pari pelaajaa jäi pois, pelattiin jälkimmäinen ja tiukempi ottelu kolmella pakilla. Saatiinpa mukaan myös ensimmäiseen peliin pari Nestoria, Jani ”Kossu” Kosonen ja Juha ”Huju” Ojanen, jotka ovat edustaneet Josbaa menestyksekkäästi aikoinaan myös liigatasollakin.

Lauantaina saatiin vastaan Kuntokerho ja SBS Jekku. Molemmat pelit olivat viihdyttäviä ja varsinkin jälkimmäinen muutamaa sijaa ylempänä olevaa SBS Jekkua vastaan oli tiukka, rehti ja yleisöä viihdyttävää vääntöä. Kiitokset siitä vastustajille ja tällä kertaa mukana olleille pelaajillemme!

Josba – Kuntokerho 13-5.
SBS Jekku – Josba, 7-7. MAALIKOOSTE > 1. maali Huhtalan no look syöttö Moilaselle, 2. Joonan etuylänen, 3. Moilasen tarkka kainalon alle, 4. Kososen lämäri 200km/h, 5. Huhtala takikselta tyhjiin, 6. Niemelän tarkka rannari ja 7. Moilasen keskeltä tyhjiin…

Alla alkusarjan sarjataulukko, josta pelaamatta seuraavaksi tuleva intersportin 12.3 ja Outokummun 2.4 turnaus.