Kasper Tähkä Josbaan – harkat käyntiin

Kasper liittyi toukokuun puolivälissä harjoitusvahvuuteen.

 

Viime kaudella ÅIF:n paidassa Divarissa pelannut Kasper Tähkä (19) siirtyy Josbaan. Tähkä on toisen polven josbalainen sillä hänen isänsä Janne Tähkä pelasi Josban paidassa liigavuosina.

Kasper oli nostamassa ÅIF:n kauden päätteeksi liigaan ja hänellä oli tärkeä rooli joukkueessa.

–        En jäänyt Åiffiin pelaamaan, sillä en koe olevani liigavalmis pelaaja. Oli jo nousun jälkeen selvää, että liigassa pelaaminen ensi kaudella ei ole fiksuin ratkaisu omalla uralla, Kaapo summaa kevään tapahtumia.

Tähkä arvioi, että Josban pelitapa sopii hänelle hyvin oman kehittymisen kannalta.

–        Koen Josban olevan paras vaihtoehto minulle koska Joensuussa on miltei täydelliset olosuhteet huippu-urheilijoille. Kannustajina koko kaupunki, valmentajat ammattilaisia ja todella mukavat joukkuetoverit.

Kaapon mielestä Josban ensi kauden joukkue näyttää iskukykyiseltä ja tavoitteet ovat sen mukaiset.

–        Tavoitteet ovat tietenkin ensi keväässä ja tärkeissä peleissä siellä. Haluan viihdyttää yleisöä pelisuorituksillani, koska sellainen pelaaja olen.

Kasperin side Joensuuhun on vahva.

–        Rakkaus Joensuuhun on ollut aina. Sukulaisia, kavereita ja upea mummin mökki Kuoringassa. Odotan innolla päästäkseni asettumaan kaupunkiin ja kutsumaan itseäni joensuulaiseksi, Kaapo suunnittelee.

Josballa on nyt 19 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Muutaman pelaajan kanssa sopimusneuvottelut ovat vielä kesken. Tähkän liittyminen rosteriin on joukkueelle iloinen asia.

–        Kaapo on isokokoinen puolustaja. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja rauhallinen pelityyli. Josbassa kaivataan sellaista miestä, Antti Ruokonen tiivistää joukkueen tunnelmat.

Kasper Tähkä liittyy harjoitusvahvuuteen ensi viikolla, kun muutto Joensuuhun on toteutunut.