Huurrekorpi palaa Josban paitaan

Tutut pelikaverit ja läheiset toivat Jessen takaisin Joensuuhun. Arkistokuva.

 

Josban miesten edustusjoukkue on tehnyt uusia pelaajasopimuksia Divariin kaudelle 2019-2020.

Maalivahti Jesse Huurrekorpi palaa Josban paitaan vuoden Savon visiitin jälkeen. Viime kaudella Huurrekorpi pelasi Welhojen liigajoukkueessa Kuopiossa. Huurrekorpi loukkaantui kesken kauden, mutta palasi joukkueen vahvuuteen leikkauksen jälkeen kauden viimeisessä liigapelissä.

–        Pelasin viimeiset puolitoista minuuttia ja samalla tuli 100. liigaottelu täyteen, Huurrekorpi muistelee kevättä.

Loukkaantuminen tapahtui lokakuussa ja polvesta operoitiin kierukka, itse asiassa jo toisen kerran pelaajauralla.

–        Polvessa on vielä jäykkyyttä ja pieniä kipuja, mutta paraneminen on edistynyt hyvin. Pystyn jo olemaan mukana lajiharjoittelussa, Jesse iloitsee.

Huurrekorpi on innoissaan myös paluusta Joensuuhun.

–        Tämä on kotikaupunki, täällä on läheiset ja hyvä työpaikka. Josba on tuttu seura ja siellä tutut pelikaverit, joiden kanssa haluan jatkaa uraa, Jesse tunnustaa.

Kausi Welhoissa oli Huurrekorven mukaan valaiseva vaikka se jäikin loukkaantumisen vuoksi tyngäksi.

–        Liigataso ja tekemisen tapa vahvisti Itsellekin sen tosiasian, että menestyksen eteen pitää tehdä todella kovasti töitä.

Josbassa jatkavat tulevalla kaudella myös kokeneet Jesse Reijonen ja Eetu Kuittinen sekä nuoremmista Tino Turunen.

Huhtikuussa Josba julkaisi jo 13 pelaajasopimusta. Juho Väisäsellä on voimassa pitempiaikainen sopimus. Joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 18 sopimuspelaajaa. Toukokuun aikana on tavoitteena julkistaa vielä 5-6 uutta sopimusta.

Edustusjoukkue käynnistää harjoituskauden ensi viikolla.