Josballa Liminkaa vastaan 63 laukausta – kaksi maalia

Jere Sivonen teki Josban avausmaalin. Kuva harjoituksista.

 

Josba esitti kaksi mallikasta erää Liminkaa vastaan, mutta hyvä rynnistys kaatui tehottomuuteen. Isännät veivät Kempeleellä divaripisteet maalin 5-2 (1-0,1-1,3-1).

–        Pelattiin 40 minuuttia tosi hyvin. Kaiken järjen mukaan meidän olisi pitänyt johtaa peliä siinä vaiheessa. Viisi maalia olisi ollut ihan oikeudenmukainen tulos. Vastustajan maalivahti pelasi ilmiömäisen ottelun ja torjui sormellakin pari vetoa, Josban valmennustiimi tiivisti päivän.

Avauserään saatiin vain yksi tilastomerkintä, kun Liminka meni heti alussa johtoon. Muutenkin erien alut olivat Josballe vaikeita. Jokaisessa erässä vastustaja teki ensimmäisestä tai toisesta vaihdosta johtomaalin.

Josba tuli ajassa 44,06 vielä maalin päähän 3-2, mutta lähemmäs ei päästy.

–        Siinä annettiin pari maalia lahjaksi. Menetettiin pallo keskialueella ja vastustaja teki niistä taitavat osumat.

Kolmannen erän lopulla Josba rummutti vielä useamman minuutin kuudella ilman maalivahtia, mutta kavennusta ei saatu aikaan. Josballa oli myös kaksi ylivoimaa toisessa erässä ilman tulosta. Josban maali tosin syntyi heti jäähyn päätyttyä tasakentällisin.

–        Meillä oli tänään 63 laukausta, mutta oltiin viimeistelyssä heikkoja, valmennustiimi myönsi.

Veikka Forsström pelasti tasaisen pelin Josban maalilla ja torjui 18 kertaa. Aki Karjalainen torjui isäntien veräjällä 19 kertaa.

Josban maalitekijät olivat Jere Sivonen (1+0) ja Elias Ikonen (1+0). Syöttöpisteet merkittiin Juuso Lehtiniemelle (0+1) ja Miika Kososelle (0+1).

Runkosarjasta on jäljellä kolme kierrosta, jotka Josba pelaa kaikki kotona. Ottelupaikkana on Liikuntakeskus Energy Raatekankaalla.