Josballe tappio kotiareenalla

 

Josba oli aktiivinen ja laukoi vastustajaa ahkerammin, mutta ilman tehoja Divarin arkipelissä tiistaina Areenassa. Pisteet ovat nyt tiukassa, tällä kertaa ne matkasivat Jyväskylään, kun O2 oli parempi maalein 4-6 (1-1, 1-2,2-3).

Avauserä oli tasainen ja Josba aktiivisempi kentällä. Erätauolle 1-1 numeroissa. Toisessakin erässä kotijoukkue oli aktiivinen, mutta maalinteko takkusi. Vieraat ehtivät jo 1-3 johtoon ennen Josban 2-3 kavennusta ennen erätaukoa. Paikkoja oli paljon pitkin peliä, ylärimat ja tolpat kolisivat.

Kolmanteen erään tuli musta kolmeminuuttinen jonka aikana O2 Jyväskylä kuritti isäntiä kolmella maalilla. Josba turvautui 47. minuutilla aikalisään. Yksi kavennus syntyi, mutta ei enempää.

Viimeisellä kahdella minuutilla vieraat ottivat peräti kaksi viisiminuuttista, mutta sekin ylivoima jäi nyt kunnolla hyödyntämättä. Ajassa 59,59 vielä kavennus 2-4.

–        Vaikeeta on touhu tällä hetkellä. Kun muutama vilahtaa putkeen omiin, niin lamaannutaan, kapteeni Juho Väisänen huokasi.

–        Maalinteon kanssa on suuria vaikeuksia ja oma pää vuotaa. Monet tappiot näkyy ikävä kyllä peleissä.

Josban tehokkain oli Juuso Lehtiniemi (1+1). Muut maalintekijät olivat Aleksi Matikainen (1+0) , Aapo Hämäläinen (1+0) ja Antti Juvonen (1+0). Jere Sivonen (0+1) ja Jere Kaartinen (0+1) hankkivat syöttöpisteen.

Tuomas Tokilalle kertyi 19 torjuntaa ja vieraiden maalivahti Tommi Kauppiselle 24 torjuntaa.