Peli jäi piippuun Loviisassa

Aapo Hämäläinen pääsi pisteille viikonlopun molemmissa otteluissa. Kuva harjoituksista.

 

Josban viikonloppu ei tuonut pisteitä Divarissa. Lauantaina Loviisan Tor oli selvästi joensuulaisia parempi maalein 9-4 (2-2,4-0,3-2).

Avauserä oli numeroiden valossa tasainen, mutta kotijoukkue hallitsi peliä. Toiseen erään Josba sai pakettinsa paremmin kasaan. Sitten tuli lipsahduksia laajalla rintamalla ja kotijoukkue karkasi.

Erän lopulla Josba pääsi ottelussa ylivoimalle, mutta kirin rakentaminen hyytyi alkuunsa Loviisan alivoimaosumaan erän viime sekunneilla. Jäähy jatkui kolmanteen erään. Avausminuutilla Josballe merkittiin ylivoimalla kaiken kukkuraksi oma maali.

–        Edellisen pelin rasitus näkyi jonkun verran, mutta kyllä me oltiin tänään selvästi huonompia, valmennusjohto myönsi.

Kapteeni Juho Väisänen oli suorasanaisempi ottelun jälkeen.

–        Juostiin perässä ja ihmeteltiin kun ei saatu kiinni. Loviisan miehillä on valtavasti kokemusta, yksilötaitoa ja kilometrejä takana. Isokokoiset pelaajat ovat hankalia pidettäviä, Väisänen tiivisti.

Kolmas erä oli pelailua. Josba kavensi viime minuuteilla tilanteeksi vielä 8-4. Lisäkavennusta haettiin ilman maalivahtia, mutta loppunumerot Loviisa teki tyhjiin.

Josban tehokkain oli Santtu Siponen (1+2). Muut maalintekijät olivat Eetu Kuittinen (1+0), Jesse Reijonen (1+0) ja Jere Sivonen (1+0). Syöttöpisteen hankkivat Aapo Hämäläinen (0+1) ja Jere Kaartinen (0+1).

Veikka Forsström torjui 19 kertaa ja Niko Nordström Loviisan maalilla seitsemän kertaa.