2.naisille voitto ja tasuri vauhdikkaista peleistä

Kevätkauden 2. turnaus oli Joensuussa 27.1. Lähdimme turnaukseen uusin kuvioin,  kun kolme pelaajaamme siirtyi edustukseen viime turnauksen jälkeen. Myös muita pelaajiamme oli muissa puuhissa, joten tyttöjunnujamme pääsi kokeilemaan naisten pelejä. Tytöt pärjäsivätkin hienosti.

 

Pala – Josba II, 2-3

Peli lähti vauhdilla liikkeelle,  kun Palan naiset aloittivat heti hyvällä liikkeellä .  Ensimmäinen erä oli vastustajan kovaa karvausta ja nopeita vastahyökkäyksiä puolin ja toisin.  Josba sai ylivoiman,  jonka aikana junnumme Jenna J harhautusten jälkeen veti kovan vedon,  josta syntyi ensimmäinen maali. Erä päättyi Josballe  0-1. Toinen erä jatkui samaa rataa. Toisessa erässä 1. kentämme onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa,  kun Tiia T hyökkäyksen päätteeksi laukoi pallon maaliin pelipäällä olleen Kaisun syötöstä.  Toisen erän jälkeen tilanne 2-0 Josballe. Kolmanteen erään Pala nosti karvausta, jonka tuloksena Pala onnistui kahdesti maalinteossa ja peli oli yllättäen ajassa 40:09 tasan 2-2. Mutta kuten odottelimmekin, että joku ottaa vastuun kantaakseen ja uusia ratkaisijoita löytyy joukkueestamme,  niin ajassa 43:31  Kaisu katkaisii maalivahdin pomppusyötön ja veti ilmasta pallon maaliin. Peli jälleen Josballe 2-3, joihin lukemiin peli päättyi.

 

Josba II – HuPa, 2-2
Aikaisemmasta pelistä oli tunti ja nyt vastaan tuli HuPa.  Pelistä odotettiin vastustajan kovaa puolustamista ja äkkihyökkäyksiä.  Tätä peli olikin ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat HuPalle 0-1. Erätauolla sovimme jatkavamme hyvää peliämme ja luottavamme,  että tuloksia tulee. Toisessa erässä maalinteossa onnistuivatkin molemmat Tiiat ja peli yllättäen 2-1 Josballe.  Kolmannessa erässä HuPa onnistui kaukolauksella tekemään maalin ja peli 2-2, johon lukemat jäikin.
Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta.

 
 
Seuraavat pelit on Vartaa ja Welhoja vastaan,  jotka ovat meidän kanssamme 4.parhaan joukossa.  Kaksi turnausta sarjaa jäljellä ja asetelmat ovat jännittävät.  Kolme joukkuetta samoilla pisteillä kärjessä ja tulevat pelit ovat ratkaisevat.

 

-Erja