Josban Naisten II-joukkueella haastava alkukausi

 

Josba me kohta taas voitettais?


 
Kontiolahti 13.11.
 
Josban naisten kakkosjoukkueen 3. turnaus pelattiin Kontiolahdella isänpäivänä 13.11, minkä vuoksi useita tärkeitä pelaajia oli turnauksesta poissa. Iloinen uutinen oli kuitenkin 18 vuoden salibandyuran tehneen ja viime kauden jälkeen lopettamispäätöksen tehneen Anni Nakarin comeback joukkueeseen. Hänen tukensa korostui otteluissa heti. Kahden turnauksen jälkeen Josba oli hyvissä asemissa sarjan keskikastissa, mutta Kontiolahdelta käteen jäi kaksi tappiota – täpärä 2-3 –tappio Veikoille ja 6-1 –murskatappio VarTalle. Sanna Neuvonen teki päivän kaikki maalit, ja nousi maalipörssin kärkeen sekä kokonaispistepörssin 2. sijalle. Syötöt Neuvosen maaleihin antoivat Hanna Hyvönen (0+1) ja Jenni Turunen (0+1).
 
 
Kotiturnaus 26.11.
 
 
Josba II – LeBa-96, 1–2
Tasainen peli päättyy lopulta LeBan hyväksi, kun pallo kimpoaa Josban puolustuksesta omaan maaliin. Tuuri ei ollut tässä pelissä Josban puolella.
 
FB Factor – Josba II, 7–0
Hyvin alkanut peli päättyy lopulta FB Factorin hallinnaksi.

 
 
Siilinjärvi 18.12.
 
 
SB Welhot III–Josba II, 4–1
Peli ei kulje, ja tulos on sen mukainen.
 
Josba II – OuPa, 4–2
Joulutauolle kuitenkin päästään hyvillä mielin, kun Josba päihittää OuPan.
 
 
Kiitämme valmentajaamme Jarnoa yhteistyöstä ja panostuksesta naisten salibandyyn. Jarno on pystynyt kiireisen työnsä ohessa takaamaan joukkueemme olemassaolon ja tuonut jatkuvuutta toimintaan. Iso kiitos! Jatkamme pelaamista uuden valmentajan ohjauksessa. Koko joukkue toivottaa Jarkko Heikkilän lämpimästi tervetulleeksi!