NAISTEN EDUSTUSJOUKKUE AVASI KAUTENSA LAUANTAINA 26.9

Lauantaina tuleen astui Edustusjoukkue ja millaisella asenteella, joukkueen yhteishenki oli aivan mahtava, kaikilla pelaajilla on halu pelata joukkueena salibandyä ja se näkyi lauantain peleissä.

Joukkue on päässyt harjoittelemaan yhdessä vasta muutaman viikon, joukkueeseen on tullut koko ajan uusia pelaajia mukaan ja yhdessä pelaamattomuus hieman jännitti ennen ensimmäisiä pelejä. Vielä lauantaina joukkueen vahvuudesta tippui sairastumisien ja loukkaantumisien vuoksi muutama pelaaja pois. Ensimmäiseen turnaukseen pääsi mukaan vain 12 pelaajaa, joukkueen vahvuuden ollessa kuitenkin 18.

 

JOSBA – JORJY 3-5

Naisten Ensimmäinen peli, jännitystä ilmassa… Ottelu alkoi Josballe parhaalla mahdollisella tavalla. Ajassa 0.23 Josban vapaalyönti hyökkäys alueella. Noora ”Noppa” Heikkilä antoi nopean vapaalyönnin meidän toiselle Nooralle, Noora Seppälälle ja Josban naisten ensimmäinen maali oli tosi asia. Ensimmäinen erä oli Josban hallintaa ja ajassa 15.51 Nea Takkinen laittoin Inka Kuusiston hienosta syötöstä pallon vastustajan hyvin pelanneen maalivahdin taakse, tilanne Josballe jo 2-0. Erätauolle mentiin näissä lukemissa.

Toisessa erässä vastustaja pääsi jo hieman peliin mukaan ja meidän yhdessä pelaamattomuus alkoi hieman näkyä, ajassa 27.45 vastustaja saa kavennusmaalin aikaan.

Kolmas erä alkoi taas Josban hienolla maalilla, maalitekijänä Nea Takkinen ja syöttäjänä Riikka Heikkilä, kellossa lukemat 30.27. Tilanne jo 3-1 Josballe, tässä vaiheessa näytti todella hyvältä.   Jorjy keräsi kuitenkin joukkonsa ja laittoi rivinsä kuntoon. Josban hienosti taisteelleessa joukkueessa alkoi näkyä kokemattomuus ja väsymyksen kautta joukkue sortui pieniin, mutta ratkeiseviin virheisiin. Jorjy rokottikin niistä armottomasti ja sain tehtyä peräkkäin neljä osumaa ja loppulukemat 3-5 taululle.

 

Leba-96 – Josba 3-1

Toisessa pelissä vastaan astui sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva paikallisvastustaja Leba-96. Ottelu alkoi kahdella vastustajan nopealla maalilla, molemmat maalit tehtiin maalin edestä torjunnan jälkeisestä tilanteesta. Ottelua oli pelattu reilut seitsämän minuuttia ja lukemat jo 2-0 vastustajalle. Ajassa 9.47 vastustajalle tuomittiin 2 minuutin rangaistus ja pelin ensimmäinen ylivoima Josballe. Naiset saivat kuviot kuntoon ja ajassa 11.25 kavennusmaali oli tosi asia. Nea Takkinen antoi loistavan syötön maalin eteen Petra Hartikaiselle, joka ilmasta ohjasi pallon vastustajan maaliin. Ensimmäinen erä päättyi Leban 2-1 voittoon.

Toinen erä oli tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta, mutta maalit jäivät syntymättä.

Kolmas erä alkoi tasaisesti, Leban hieman hallitessa tilanteita ja ajassa 43,21 Leba siirtyi 3-1 johtoon ja näillä lukemilla mentiin ottelun loppuun saakka.

 

Josban naisten taival on tällä tavoin saatu alkuun, vaikka pisteitä ei ensimmäisestä turnauksesta tullutkaan, on joukkueen tekeminen hienolla tasolla. Joukkueesta paistaa esiin se yhteishenki ja lajista nauttiminen, joka tulevaisuudessa nostaa tämän joukkueen vielä pisteille. Kiitos Josban naiset ja kiitokset kuuluvat myös Jorjylle ja Leballe hienoista ja reiluista peleistä.

Sarjassa seuraa nyt kuuden viikon tauko ja joukkue lähtee erittäin motivoituneena harjoittelu tauolle yhtenä joukkueena ja tästä joukkueesta kuullaan vielä seuraavissa turnauksissa.