• Ei otteluita merkittynä.
Liput: Aikuiset 12 €, 2€ alennus S-etukortilla // Opiskelijat/eläkeläiset/työttömät/varusmiehet/7-16 v. 6€ (hinnat sis alv 10%) // alle 7-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi // Josba Red -kortilla ilmainen sisäänpääsy kaikkiin otteluihin, Juniori-kortilla runkosarjapelehin
Sanna

 

Pelikokemus: Aloitin pelaamisen lukion ekalla eli 16-vuotiaana vuonna 2005, mutta ekat sarjapelit pelasin 2008 syksyllä. Tuosta vuodesta 2005 lähtien oon pelannut lähes koko ajan, ihan lyhyitä taukoja mm. vaihto-opiskelun takia on ollut. Kilpatasolla seuroina TuuU ja Josba, lisäks reenaillu oon KiPa -90, ToPV ja FC Black Swans (Tanska) joukkueiden mukana. Ja opiskelijoiden SM-kisojen joukkue JANO on tottakai mainittava myös tässä yhteydessä.

Lajitavoitteet ja tavoitteet tällä kaudella: Tavoite on pitää hauskaa kentällä ja etenkin sen ulkopuolella joukkuekavereiden kanssa. Tää kausi jää kesken ulkomaan harjoittelun takia, joten sen suurempia tavoitteita en oo asettanut. Terveenä pysymisen ja sitä kautta kaikkien syyskauden pelien pelaamisen tavoite meni jo…toki ois hienoo jos kausi jatkuis viel nousukarsinnoiden merkeissä.

Lempinimi: Mitään yleisessä käytössä olevaa ei löydy mut sit on tämmösii joihin liittyy joku tarina ja jotka on vähän pienemmän porukan keskuudessa esiin tulleet eli Sants, Sannushka, Samba, Mummo, Joukkueurheilija ja Sannaäijä.

Muuta: Valmistun keväällä (toivottavast) fysioterapeutiks ja oon mein joukkueest se kenet pyydetään avuks ku tarvitaan teippausta tai jotai muuta vastaavaa. Harrastan salibandyn ohella myös kilpakävelyy ja oon kahen lajin SM-mitalisti! Oon myös saanu joukkuekavereilt kuulla tuost kävelyst ja nähny myös mitä erilaisimpia tyylinäytteitä kyseisestä lajista. :D

 

Kapun kommentti Sannasta:

Pallovarma ja luotettava pakki, jolta löytyy ratkaisukykyä tiukoissa paikoissa.

 

Pelaajien kommentteja Sannasta: 

Joukkueen papupata – juttu ei lopu koskaan!

Luottopakki, uskaltaa tehdä ratkaisuja.

Kaksinkamppailun kuningatar.

Kannustava.

Tsemppaa ja kannustaa todella hyvin.

Nousutaitoinen pakki terävällä kudilla.

Fyysinen ja hyvä pakki.

Fyysinen ja taitava.

Konkari, jonka viivaveto ei ole jäänyt miltään vastustajalta huomaamatta.